WORKSHOPS, CURSUSSEN & AGENDA

 

Naast individuele sessies geef ik workshops en cursussen. Ik werk in kleine groepjes, zodat er veel aandacht is voor je persoonlijke proces. Tijdens een workshop of cursus ben je heerlijk creatief bezig, tijd voor jezelf waarin je een mooi werkstuk maakt. Een tekening, collage of schilderij, maar altijd op zo’n manier dat het je ook bepaalde inzichten geeft. Voorop staat plezier beleven en geïnspireerd worden!

Je kunt je opgeven als groepje of individueel. Ongeveer tweemaal per jaar verschijnt er een nieuwsbrief met het actuele aanbod van Magenta-Tekentaal. Ook via social media is Magenta-Tekentaal te vinden!

Workshops zijn ook op maat te organiseren, bijvoorbeeld over een specifiek onderwerp of thema. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Maar ook voor een gezellige zussen dag, verjaardag, collega- of vriendinnenuitje, vrijgezellen dag, jubileum of gewoon om lekker met elkaar creatief en inspirerend bezig te zijn is er van alles mogelijk. Ik informeer je graag.

In verband met Covid is het op dit moment helaas niet mogelijk om te werken met groepen. Nu alles nog langer duurt dan we eigenlijk willen en de rek er soms uit lijkt helpt het om te bedenken: WAT KAN WEL!

Hieronder een overzicht van wat de komende tijd wel kan bij Magenta Tekentaal:

 

Thuis Atelier. 3 online tekenlessen.

Thuis Atelier!

3 online tekenlessen via Teams.

Donderdagavond 8 en 22 april en 6 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten €60,- incl. btw voor 3 lessen. 

Nu alles nog langer duurt dan we eigenlijk willen en de rek er soms uit lijkt helpt het om te bedenken: WAT KAN WEL!

In mijn geval kan ik je online tekenlessen bieden. TekenAtelier wordt ThuisAtelier!

Tijdens deze 3 groepslessen op donderdagavond neem ik je mee op online tekenavontuur via Teams. Ik begeleid je, laat je creativiteit stromen en hoop je te inspireren om komende tijd positief in het leven te staan met als thema “Dit kan wel!” We gaan ont-spannen, ont-stressen en opladen. Maar vooral jezelf voeden en plezier beleven via deze lessen. Zodat je opgeladen en positief de lente in gaat.

• les 1. Een positieve focus hebben en houden via collage techniek en kleurpotlood

• les 2. Dit is mijn krachtbron via energetische technieken met pastelkrijt

• les 3. Lentekriebels; groei en bloei.

Je hebt zelf papier en tekenmateriaal nodig. Wanneer je inschrijft ontvang je van mij een link om via teams in te loggen en een lijstje met eenvoudige materialen die je nodig hebt zodat je kan meedoen.

Aanmelden

één op één tekensessie

één op één tekensessie

Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend kun je bij mij op afspraak, in de praktijk terecht voor een één op één tekensessie. Kosten €90,- 1.5 uur incl. materiaal.

Gelukkig mogen de individuele tekentherapiesessies wel doorgaan, uiteraard met alle regels in acht genomen, en dat is fijn want er is veel behoefte aan steun in deze moeilijke tijd. Uiteraard ben ook jij van harte welkom om één op één te komen tekenen. Misschien niet zo’n gek idee en iets voor jou…..

Want in een tekening, schildering of collage maak je namelijk zichtbaar wat er speelt, in je leeft, waar je behoefte aan hebt of last van hebt. Het geeft inzicht maar biedt ook de mogelijkheid om, wanneer nodig, iets toe te voegen of te veranderen. Zo kan je door te werken in en met een tekening iets verwerken, doorwerken of uitwerken. En als je dit in een tekening kunt, lukt het in het ‘echt’ ook beter. Tekenervaring is niet nodig.

En ben je aanvullend verzekerd dan wordt een sessie bij Magenta-Tekentaal door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende verzekering.

Aanmelden

Zelf-Zorg-Pakket

Magenta’s Zelf-Zorg-Pakket

Goed voor jezelf zorgen is in deze tijd belangrijker dan ooit. Met alle hectiek waar we tegenwoordig dagelijks mee moeten dealen, is het helemaal niet zo raar dat jouw stresslevel juist nu soms de pan uit rijst. Het Magenta ZZP pakket is een Zelf Zorg Pakket wat je helpt te ont-stressen en te ontspannen, waardoor je  weer goed in je vel komt te zitten.

Niet voor niets wordt bij de veiligheidsinstructies in het vliegtuig altijd gezegd dat we éérst aan ons eigen zuurstofkapje moeten denken, voor die van anderen. Alleen als we goed voor onszelf zorgen, kunnen we dat ook voor anderen doen.  

Wanneer je goed voor jezelf zorgt zit je lekkerder in je vel zit en kun je alles veel beter aan. We kunnen beter relativeren. We zijn aardiger, rustiger en liever voor onszelf én daardoor ook voor onze omgeving. 

Regelmatig opschonen is een essentieel onderdeel en de basis van goed voor jezelf zorgen. Je rotzooi opruimen, emotionele rotzooi welteverstaan. Afscheid nemen van emotionele rommel geeft lucht en ruimte. De Grote schoonmaak voor je lijf dus, loslaten van onnodige ballast, afval, datgene wat je niet meer nodig hebt maar nog steeds bij je draagt. Het opruimen hiervan ontspant, ontstresst en maakt lichter. In een schoon ‘huis’ leef je echt lekkerder…. en een opgeruimd ‘huis’ geeft een opgeruimd hoofd. Een heerlijke start van de lente.

Het Magenta Zelf Zorg Pakket bestaat uit:

• een tekentherapiesessie 1.5 uur

• een wandelsessie 1 uur

• een online sessie 1 uur

Kosten €180,- Dit pakket valt onder therapie en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende verzekering.

Aanmelden

Ontspannen weekend "CREATIEF GENIETEN"

 

Ontspannen weekend “Creatief Genieten”

19, 20 en 21november 2021

Wil jij heerlijk creatief genieten, ontspannen, geïnspireerd en culinair verwend worden in een monumentale hoeve in Wijlre vlak bij Valkenburg? Dat kan! Dit weekend ben je even helemaal weg.

O N T S P A N N E N , I N S P I R E R E N & C R E Ë R E N

Tijd voor jezelf! Tijdens dit weekend maak je kennis met de bijzondere en inspirerende teken- en schilderkunst van de kunstenaar Hundertwasser d.m.v. verschillende workshops. Daarnaast wordt de inwendige mens niet vergeten. Er zal kleurrijk voor- en met je gekookt worden.

Je hoeft niet perse creatief te zijn om volop van dit weekend te genieten. Schilderen à la Hundertwasser kan iedereen. Zonder moeilijke technieken creëer je een kunstwerk. Het is heerlijk om te doen met altijd een mooi, boeiend, uniek en verrassend resultaat. Ontdek de kunstenaar in jezelf!

I N B E G R E P E N :

• verblijf in een luxueuze kamer in een prachtige omgeving

• 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner

• 4 schilderworkshops á la Hundertwasser (inclusief alle materialen)

• 1 kleuren kookworkshop

Kosten voor dit weekend € 395,- p.p. Verblijf eenpersoonskamer € 425,- p.p. Er is plek voor 10 personen. MIS HET NIET!

Voor meer informatie en inschrijven klik HIER voor de flyer.

Aanmelden

Blog

De kunst van creëren.

De kunst van creëren.

  De kunst van creëren. Al enkele jaren heb ik een vast tekenclubje met 4 prachtige vrouwen. Destijds hebben ze zich allemaal los van elkaar ingeschreven voor de Chakra tekencursus die ik geef, en waren dus totaal onbekenden voor elkaar. De enige overeenkomst...

De wijsheid van lichaam en taal.

De wijsheid van lichaam en taal.

De wijsheid van lichaam en taal. “Elk nadeel heeft zijn voordeel” Misschien wel de bekendste en meest wijze uitspraak van Johan, en zó waar! Zo heb ik aan den lijve ondervonden. Half november afgelopen jaar ben ik ‘gevloerd’. Ik heb...