WORKSHOPS, CURSUSSEN & AGENDA

 

Naast individuele sessies geef ik workshops en cursussen. Ik werk in kleine groepjes, zodat er veel aandacht is voor je persoonlijke proces. Tijdens een workshop of cursus ben je heerlijk creatief bezig, tijd voor jezelf waarin je een mooi werkstuk maakt. Een tekening, collage of schilderij, maar altijd op zo’n manier dat het je ook bepaalde inzichten geeft. Voorop staat plezier beleven en geinspireerd worden!

Je kunt je opgeven als groepje of individueel. Ongeveer tweemaal per jaar verschijnt er een nieuwsbrief met het actuele aanbod van Magenta-Tekentaal. Ook via social media is Magenta-Tekentaal te vinden!

Tip: workshops zijn ook op maat te organiseren, bijvoorbeeld over een specifiek onderwerp of thema. Maar ook voor een zussendag, verjaardag, collega- of vriendinnenuitje, vrijgezellendag, jubileum of gewoon om lekker met elkaar creatief en inspirerend bezig te zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Hieronder een overzicht van de komende workshops:

Teken Atelier. Losse tekenlessen.

 Maandelijks op woensdagochtend.   

Het Teken Atelier. Losse tekenlessen.

Een keer per maand op woensdagochtend losse tekenlessen in het Teken Atelier. Start 10.00 tot 12.30 uur. Kosten €22,50 per ochtend. Incl. btw, materiaal, koffie, thee en wat lekkers.  

Tijdens deze tekenlessen gaan we tekenen/schilderen met elke keer een andere leuke werkvorm. Denk hierbij aan zentangelen, mandala’s, intuïtief met pastel, energetisch, kolamtekenen enzovoort. Het plezier in het creëren en de ontspanning staan voorop, maar geïnspireerd naar huis gaan met een fijn inzicht is natuurlijk mooi meegenomen! Hieronder de data voor het aankomende seizoen:

13 november 2019, 11 december 2019, 8 januari 2020, 5 februari 2020, 4 maart 2020, 1 april 2020, 6 mei 2020, 3 juni 2020, 1 juli 2020

Laat je verrassen en doe gezellig mee! Wel vooraf aanmelden aangezien er maar een aantal plekken vrij zijn en vol=vol.

 

Aanmelden

 

BeTEKENisvol ondernemen.

beTEKENisvol ondernemen.

4 workshops voor de ondernemende vrouw 

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en ben je benieuwd hoe tekenen je kan helpen bij het reflecteren op je ondernemerschap? Doe dan mee met deze 4 Tekentaal workshops speciaal voor de ondernemende vrouw. BeTEKENisvol ondernemen.

Met behulp van creatieve werkvormen kijk je op een andere manier naar je business en leven! Je bedrijf en jezelf voeden, verbinden en inspireren. Ik nodig je graag uit om in 2020 mee te doen!

Elke workshop werken we met een andere techniek en behandelen we een ander aspect van het ondernemerschap. Waar ligt jouw kracht, hoe ver gaat de liefde voor je zaak, hoe hou je de balans en wat zijn je inspiratiebronnen.

Wanneer? 4 donderdagochtenden van 9.00 – 12.00 uur of avonden van 19.00 – 22.00 uur. 9 januari, 19 maart, 7 mei, 25 juni 2020

Waar? Het Ontzorgcentrum Houten

Investering? €45,- per workshop inclusief materiaal, koffie, thee & lekkers. Exclusief btw.

Aanmelden

KUNSTcafé

KUNSTcafé

In één ochtend of middag creëer je een KUNSTwerk.

Speciaal voor teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en verjaardagsfeestjes. Of als zussen- familie- of vriendinnendag of gewoon omdat je samen met een leuke groep mensen zin hebt in een heerlijke ochtend of middag creëren, plezier en ontspanning. Dit, in combinatie met een lekker hapje en drankje, vind je in het KUNSTcafé. Vanaf 4 personen gaat het café open!

Hoe werkt het KUNSTcafé?

  • Je kiest vooraf met de groep voor de workshop á la Picasso of á la Hundertwasser.
  • Je hebt geen ervaring nodig. Iedereen kan het! Ik begeleid je stap voor stap.
  • Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Inclusief hapje & drankje.
  • Je gaat naar huis met een prachtig KUNSTwerk waar je trots op mag zijn!
  • Je hebt een gezellig ochtend of middag
  • Kosten €45,- per persoon.

Waar?

Het Ontzorgcentrum Houten

Bel gerust om te informeren naar de mogelijkheden en beschikbare data of mail naar info@magenta-tekentaal.nl.

Direct inschrijven kan natuurlijk ook via  Aanmelden

Blog

De kunst van creëren.

De kunst van creëren.

  De kunst van creëren. Al enkele jaren heb ik een vast tekenclubje met 4 prachtige vrouwen. Destijds hebben ze zich allemaal los van elkaar ingeschreven voor de Chakra tekencursus die ik geef, en waren dus totaal onbekenden voor elkaar. De enige overeenkomst...

De wijsheid van lichaam en taal.

De wijsheid van lichaam en taal.

De wijsheid van lichaam en taal. “Elk nadeel heeft zijn voordeel” Misschien wel de bekendste en meest wijze uitspraak van Johan, en zó waar! Zo heb ik aan den lijve ondervonden. Half november afgelopen jaar ben ik ‘gevloerd’. Ik heb...