CONTACT

Ben je geïnteresseerd in tekentherapie en benieuwd of deze vorm van therapie bij je past? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een intakesessie.

Tijdens de intakesessie maken we kennis met elkaar en formuleren we je hulpvraag of klacht. Daarna geef ik je een tekenopdracht passend bij je hulpvraag. Tekenvaardigheid of creativiteit is hiervoor absoluut niet nodig. Samen bespreken we je tekening. Aan de hand hiervan ervaar je hoe tekentherapie werkt en kunnen we eventueel een vervolg afstemmen. Hoeveel sessies je nodig hebt is voor een ieder verschillend, maar gemiddeld zijn er zes tot acht sessies nodig. Aan het einde van het traject evalueren we, kijken naar een eventueel vervolg of sluiten we af met een afrondende sessie.

Het snelste en het gemakkelijkste is om het contactformulier in te vullen of stuur een mail. Dan bel of mail ik terug. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen op e-mailberichten te reageren. Je kunt mij ook telefonisch bereiken op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 11.30-12.30 uur.

Magenta-Tekentaal is een één persoons praktijk en kan geen 24 uurs opvang bieden. Therapie vindt alleen plaats volgens afspraak.

OV/routebeschrijving is opvraagbaar per mail of contactformulier.                    Kom je met de auto dan is er voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren voor de praktijk.

 

info@magenta-tekentaal.nl

Neem contact op of schrijf je hier in voor workshop of cursus!