---
---

 

Vanaf oktober vorig jaar heb ik ‘meegedaan’ met de seizoenen. In de herfst takelde ik af, verloor mijn blad, schoonheid en kracht. De winter werd één lange winterslaap. Waarin ik verstilde, mocht uitrusten, bezinnen, aansterken en herstellen. En nu het voorjaar haar intrede doet voel ik dat de energie weer gaat stromen en mag ik weer tevoorschijn komen en er weer zijn. In een hernieuwde versie!

Na bijna zes maanden uit de ‘running’ te zijn geweest (als je nieuwsgierig bent waarom? Lees dan mijn allereerste blog!) start Magenta-tekentaal vanaf 1 april weer met haar activiteiten.

Een frisse nieuwe start, feestelijk ingeluid door de lancering van mijn geheel vernieuwde website!

 Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen: www.magenta-tekentaal.nl. Wie weet is een tekensessie precies dat wat jou kan helpen, om dit voorjaar ook een nieuwe start te maken!

Goed nieuws daarbij is dat vanaf 2017 mijn tekentherapie sessies (deels) worden vergoed door de zorgverzekeraars (al dan niet afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering).

 Om dit alles te vieren bied ik tot aan de zomervakantie, naast individuele tekensessies, de volgende twee korte tekencursussen aan. Beide bestaan uit vier kleurrijke, inspirerende tekenlessen, ongeveer één keer per drie weken. Voorop staat lekker creatief bezig zijn, tijd voor jezelf maar vooral plezier beleven aan het tekenen.

Tekencursus: VIER DE LENTE

Vier donderdagochtenden of avonden 13/4, 18/5, 8/6,  29/6 van 10.00 tot 12.00 uur of 19.30 tot 22.00 uur. Inclusief materiaal, koffie, thee met wat lekkers. Kosten € 100.-

Krijg jij ook altijd weer energie als de lente voor de deur staat? Tijdens deze kleurrijke ‘lente’ lessen gaan we de lente vieren! Geïnspireerd door de natuur in het voorjaar creëren we je eigen lente tuin.

We starten met de bodem, bewerken de grond en onderzoeken hoe stevig en vruchtbaar deze is. In de lessen die volgen gaan we zaaien; bloemen, planten en bomen. Tuinpaden worden aangelegd en bewandeld en als laatste zullen we inspiratie opdoen, genieten, energie ervaren en misschien zelfs lentekriebels voelen. Opgeladen en klaar voor de zomermaanden. Elke les gebruiken we een andere tekentechniek en zullen werken met onder andere met waskrijt, ecoline, pastel en kleurpotlood.  

 

---

Tekencursus: DE VIER ELEMENTEN

Vier donderdagochtenden of avonden 20/4, 11/5, 1/6,  22/6 van 10.00 tot 12.00 uur of 19.30 tot 22.00 uur. Inclusief materiaal, koffie, thee met wat lekkers. Kosten € 100.-

In deze cursus gaan we aan het werk met de vier elementen; aarde, water, lucht en vuur, die elk staan voor bepaalde kwaliteiten. Elke tekenles staat er één element centraal. Je maakt kennis met de kracht van elk element en hoe je deze kan gebruiken in je eigen leven. Dit vertalen we symbolisch in beeld. Er worden verschillende bijpassende tekentechnieken gebruikt die voor iedereen werkbaar zijn. Heerlijk om te doen en na de laatste les heb je een prachtig persoonlijk vierluik, naast de verkregen inzichten die de elementen je hebben gebracht. 

---

KOM TOT JE KERN WEEKEND

Van vrijdag 3 t/m zondag 5 november 2017

 Tot slot laat ik je graag weten dat Sylvia Groen van massagepraktijk Auri Mani en Nicole van den Heuvel van Body & Health Energy, dit najaar een heerlijk weekend organiseren in november met het thema ‘Kom Tot Je Kern’. Magenta-tekentaal verzorgt de creatieve workshops, waar je je nu al voor in kunt schrijven.

 Tijdens dit weekend, zijn er diverse inspirerende workshops en sessies en kom je tot JOUW kern! Je geniet je driemaal daags van een geheel verzorgde vegetarische maaltijd. Starten we elke ochtend met meditatie of yoga. Voor en na de lunch neem je deel aan de door jou gekozen workshop(s) of geniet dan van de prachtige omgeving. Na dit weekend ga je uitgerust en opgeladen weer naar huis.

 Je verblijft tijdens het weekend in het Kasteel ‘t Sjetootje in Boirs, België. Het kasteel bevindt zich in de lieflijke en rustige Jekervallei in het noordelijkste deel van de provincie Luik en op de grens tussen Wallonië en Vlaanderen. Je overnacht naar keuze in een 1, 2 of 3-5 persoons slaapkamer.

 De kosten voor het weekend zijn € 349.-  per persoon en is inclusief:

* 2x overnachting, ontbijt, lunch en diner (vegetarisch), koffie en thee;
* alle workshops 
* toeristenbelasting à € 2,- per persoon

 Voor meer informatie over het hele programma en de workshops klik hier: KOM TOT JE KERN Ben je geïnteresseerd, wil je mee of heb je vragen neem dan contact op met mij. Of schrijf je direct in via info@magenta-tekentaal.nl

 

---

 

Voor het bovenstaande aanbod kun je je opgeven door een email te sturen naar info@magenta-tekentaal.nl of te bellen met Marjanne Klaver 06-55948769. Er is plaats voor 4 tot maximaal 5 personen per cursus / workshop.

Bel of mail gerust, ook als je (nog) vragen hebt of interesse in een cursus of workshop maar de dagen of data passen niet. Wellicht kunnen we in overleg een andere dag plannen. Ik hoor je graag!

Benieuwd naar mijn blog? Lees hier onder!

Voel je vrij om deze nieuwsbrief door te mailen naar mensen die misschien ook geïnteresseerd zijn. Graag zelfs.


Kleurrijke groet, 
Marjanne Klaver.

De wijsheid van lichaam en taal.

De wijsheid van lichaam en taal.

De wijsheid van lichaam en taal. “Elk nadeel heeft zijn voordeel” Misschien wel de bekendste en meest wijze uitspraak van Johan, en zó waar! Zo heb ik aan den lijve ondervonden. Half november afgelopen jaar ben ik ‘gevloerd’. Ik heb serieus thuis in de woonkamer de laminaatvloer in detail en nog nooit van zo dichtbij gezien. Vervolgens ‘over de grond …

Meer lezen.