---
---

Hoe is het met je?

We hebben elkaar al een tijdje niet meer gezien. Ik hoop van harte dat je in goede gezondheid deze nieuwsbrief ontvangt. Nu de versoepelingen nog even op zich laten wachten leek het me hoog tijd om even iets van me te laten horen....

Een jaar geleden vierde ik rond deze tijd als een van de eersten mijn verjaardag tijdens de eerste Lock down. Dat was een bizarre ervaring. Nu een jaar later zijn we inmiddels 'gewend' aan de nieuwe manier van (geen) feestjes vieren en hoe we met elkaar omgaan. Wat hebben we een bijzonder jaar met zijn allen achter de rug waar alles anders was en nog steeds is. Hopelijk gaan we snel de goede kant op en mogen we elkaar gauw weer ontmoeten.

Ik kan niet wachten om de afgebroken tekencursussen weer te mogen hervatten en 'live' les te mogen geven! Elkaar weer te zien en te inspireren..... Ik mis jullie!

Tot die tijd heb ik, om een positieve vibe en gemoedstoestand te behouden, een bescheiden aangepast aanbod voor je, binnen de regels van de Lock down uiteraard. Alles blijft lastig plannen maar de lente komt eraan en positieve energie en leuke vooruitzichten hebben we nodig en helpen! 

Ik heb 3 online tekenlessen in de aanbieding, één op één tekensessies, een ZZP pakket en als klapper een superleuk vooruitzicht om naar uit te kijken en waar je je nu al voor in kan schrijven: een geweldig creatief weekend in november!

Ik hoop dat er iets voor je bij zit.

 

ONTWIKKELEN, ONTPLOOIEN, ONTDEKKEN, ONTSPANNEN, ONTHAASTEN

---

AGENDA

 

Thuis Atelier!

3 online tekenlessen via Teams.

Donderdagavond 8 en 22 april en 6 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten €60,- incl. btw voor 3 lessen. 

Nu alles nog langer duurt dan we eigenlijk willen en de rek er soms uit lijkt helpt het om te bedenken: WAT KAN WEL! 

In mijn geval kan ik je online tekenlessen bieden. TekenAtelier wordt ThuisAtelier!

Tijdens deze 3 groepslessen op donderdagavond neem ik je mee op online tekenavontuur via Teams. Ik begeleid je, laat je creativiteit stromen en hoop je te inspireren om komende tijd positief in het leven te staan met als thema "Dit kan wel!" We gaan ont-spannen, ont-stressen en opladen. Maar vooral jezelf voeden en plezier beleven via deze lessen. Zodat je opgeladen en positief de lente in gaat.

• les 1. Een positieve focus hebben en houden via collage techniek en kleurpotlood

• les 2. Dit is mijn krachtbron via energetische technieken met pastelkrijt

• les 3. Lentekriebels; groei en bloei.

Je hebt zelf papier en tekenmateriaal nodig. Wanneer je inschrijft ontvang je van mij een link om via teams in te loggen en een lijstje met eenvoudige materialen die je nodig hebt zodat je kan meedoen. 

Inschrijven kan HIER of via info@magenta-tekentaal.nl

---

één op één tekensessie

Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend kun je bij mij op afspraak, in de praktijk terecht voor een één op één tekensessie. Kosten €90,- 1.5 uur incl. materiaal.

Gelukkig mogen de individuele tekentherapiesessies wel doorgaan, uiteraard met alle regels in acht genomen, en dat is fijn want er is veel behoefte aan steun in deze moeilijke tijd. Uiteraard ben ook jij van harte welkom om één op één te komen tekenen. Misschien niet zo'n gek idee en iets voor jou.....

Want in een tekening, schildering of collage maak je namelijk zichtbaar wat er speelt, in je leeft, waar je behoefte aan hebt of last van hebt. Het geeft inzicht maar biedt ook de mogelijkheid om, wanneer nodig, iets toe te voegen of te veranderen. Zo kan je door te werken in en met een tekening iets verwerken, doorwerken of uitwerken. En als je dit in een tekening kunt, lukt het in het 'echt' ook beter. Tekenervaring is niet nodig.

En ben je aanvullend verzekerd dan wordt een sessie bij Magenta-Tekentaal door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende verzekering.

Maak dan HIER een afspraak of info@magenta-tekentaal.nl 

---

Magenta's Zelf-Zorg-Pakket

Goed voor jezelf zorgen is in deze tijd belangrijker dan ooit. Met alle hectiek waar we tegenwoordig dagelijks mee moeten dealen, is het helemaal niet zo raar dat jouw stresslevel juist nu soms de pan uit rijst. Het Magenta ZZP pakket is een Zelf Zorg Pakket wat je helpt te ont-stressen en te ontspannen, waardoor je  weer goed in je vel komt te zitten.

Niet voor niets wordt bij de veiligheidsinstructies in het vliegtuig altijd gezegd dat we éérst aan ons eigen zuurstofkapje moeten denken, voor die van anderen. Alleen als we goed voor onszelf zorgen, kunnen we dat ook voor anderen doen.  

Wanneer je goed voor jezelf zorgt zit je lekkerder in je vel zit en kun je alles veel beter aan. We kunnen beter relativeren. We zijn aardiger, rustiger en liever voor onszelf én daardoor ook voor onze omgeving. 

Regelmatig opschonen is een essentieel onderdeel en de basis van goede zelfzorg. Je rotzooi opruimen... emotionele rotzooi welteverstaan. Afscheid nemen van emotionele rommel geeft lucht en ruimte. De Grote schoonmaak voor je lijf dus, loslaten van onnodige ballast, afval, datgene wat je niet meer nodig hebt maar nog steeds bij je draagt. Het opruimen hiervan ontspant, ontstresst en maakt lichter. In een schoon ‘huis’ leef je echt lekkerder…. en een opgeruimd ‘huis’ geeft een opgeruimd hoofd. Een heerlijke start van de lente.

Het Magenta Zelf Zorg Pakket bestaat uit:

• een tekentherapiesessie 1.5 uur

• een wandelsessie 1 uur

• een online after-care sessie 1 uur       

Kosten €180,- Dit pakket valt onder therapie en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende verzekering.

Inschrijven kan HIER of via info@magenta-tekentaal.nl                                                       

---

Ontspannen weekend

"Creatief Genieten"

19, 20 en 21november 2021

Wil jij heerlijk creatief genieten, ontspannen, geïnspireerd en culinair verwend worden in een monumentale hoeve in Wijlre vlak bij Valkenburg? Dat kan! Dit weekend ben je even helemaal weg.

O N T S P A N N E N , I N S P I R E R E N & C R E Ë R E N

Tijd voor jezelf! Tijdens dit weekend maak je kennis met de bijzondere en inspirerende teken- en schilderkunst van de kunstenaar Hundertwasser d.m.v. verschillende workshops. Daarnaast wordt de inwendige mens niet vergeten. Er zal kleurrijk voor- en met je gekookt worden.

Je hoeft niet perse creatief te zijn om volop van dit weekend te genieten. Schilderen à la Hundertwasser kan iedereen. Zonder moeilijke technieken creëer je een kunstwerk. Het is heerlijk om te doen met altijd een mooi, boeiend, uniek en verrassend resultaat. Ontdek de kunstenaar in jezelf!

I N B E G R E P E N :

verblijf in een luxueuze kamer in een prachtige omgeving

2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner

4 schilderworkshops á la Hundertwasser (inclusief alle materialen)

1 kleuren kookworkshop  

Kosten voor dit weekend € 395,- p.p. Verblijf eenpersoonskamer € 425,- p.p. Er is plek voor 10 personen. MIS HET NIET!

 Klik HIER voor de flyer.

Inschrijven kan vanaf nu via info@magenta-tekentaal.nl

---

Voor het bovenstaande aanbod kun je je opgeven door een mail te sturen naar info@magenta-tekentaal.nl Bel of mail gerust voor meer informatie of als je vragen hebt.

Voel je vrij om deze activiteiten agenda door te mailen naar mensen die misschien ook geïnteresseerd zijn. Graag zelfs.

Mocht je het krijgen van de agenda van Magenta-Tekentaal niet op prijs stellen dan kan je via één klik opzeggen onder aan deze mail.


KLEURRIJKE GROE
Marjanne Klaver.

www.magenta-tekentaal.nl

---